Keni pyetje?

Mos nguroni të na kontaktoni !

+355693021465

Ju mirepresim !

Çipi Konstruksion SHPK

Vizion i kompanisë për rritje të qëndrueshme e të kontrolluar në përmbushje të misionit të saj.

Zotërojmë ambjente të brendshme/jashtme rreth 5000 metër katror, Vinça-Ura (tre të tillë) me kapacitet mbajtës 10 ton, kapacitet vjetor mbi 5000 ton dhe Teknologji Lazer për gdhendje/prerje.
Disa nga projektet e ÇIPI KONSTRUKSION SHPK – Ndërtime Civile: Në Fllakë-Durrës; Mobileri Veliu; ‘Vila One’-Plazh; ‘Ervin Deluxe’-Shkodër, Tenda karburanti, multifunksionale dhe Panele diellore-Tiranë; Stacion autobuzi-Pogradec; ‘Restorant Alba’-Plazh; Konstruksione në Rromanat-Durrës, Rrogozhinë etj; ‘I 4Tower’-Vlorë;
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK: Ndërtime Industriale si ‘Sarel Albania’-Lushnjë; ‘Grimer Shpk’-Elbasan; Në Marikaj; Në Lushnjë; Tek ‘MC Inerte’-Pukë; Në ‘UBK’-Kamëz; Mobileri-Nikël; Tek ‘Zojza Construction’-Koplik; Në Pjezë-Shijak; Tek ‘Vito Konomi’-Vlorë; Hotel ‘Vivas’-Durrës;