Tekonologji eavancuar
në prodhim

Ju mirëpresim

KONTAKT

Standard europian
dhe Çmime konkurruese

Ju mirëpresim

KONTAKT
00 +
Projekte
Miresevini

ÇIPI KONSTRUKSION

E themeluar në vitin 2013 sot performon në tregun shqiptar si një kompani e stilit perëndimor dhe mjaft e suksesshme.

Përvojë impresionuese në përpunimit e hekurit, teknologji e përparuar në prodhim dhe vlerë e shtuar e zhvillimit industrial të vendit.

 • Konstruksione metalike, ndërtime.

 • Projekte civile dhe industriale.

 • Standard europian dhe Çmim konkurrues.

Ju mirepresim

Konstruksione metalike
Ndërtime

ÇIPI KONSTRUKSION SHPK me punimet e saj cilësore, është kthyer në një pikë të rëndësishme referimi për klientelën në tregun shqiptar.

CFARE BEJM NE

Konstruksione metalike & ndërtime!

Konstruksione metalike

Përvojë impresionuese në përpunimit e hekurit dhe vlerë e shtuar e zhvillimit industrial të vendit. Punonjës të

Çipi Konstruksion SHPK

Vizion i kompanisë për rritje të qëndrueshme e të kontrolluar në përmbushje të misionit të saj. Zotërojmë

Zgjidhja jemi ne

Skuadra me fokus klientin dhe plotësimin e kërkesave më të larta të tij. ÇIPI KONSTRUKSION SHPK me

 • Konstruksione metalike
 • Projekte civile e industriale
 • Ndërtime

Zotërojmë ambjente të brendshme/jashtme rreth 5000 metër katror, Vinça-Ura (tre të tillë) me kapacitet vjetor mbi 5000 ton dhe Teknologji Lazer për gdhendje/prerje.

 • Tekonologji e avancuar në prodhim

  Produkte inovative dhe përmbushje e kërkesave më të larta të klientelës.

 • Klient

  Skuadra me fokus klientin dhe plotësimin e kërkesave më të larta të tij

Një pikë të rëndësishme referimi për klientelën në tregun shqiptar.

 • Ndertime Civile

  Ndërtime Civile: Në Fllakë-Durrës; Mobileri Veliu; ‘Vila One’-Plazh; ‘Ervin Deluxe’-Shkodër.

 • Projekte Industriale

  Ndërtime Industriale si ‘Sarel Albania’-Lushnjë; ‘Grimer Shpk’-Elbasan; Në Marikaj; Në Lushnjë; Tek ‘MC Inerte’-Pukë;

Përvojë impresionuese në fushën e ndërtimit dhe të përpunimit të hekurit.

 • Çipi Konstruksion SHPK

  Për ne Klienti, është i Pari!

 • Garanci e Plote

  Punë të kryera me cilësi, & klientë të kënaqur.