Keni pyetje?

Mos nguroni të na kontaktoni !

+355693021465

Ju mirepresim !

Konstruksione metalike

Përvojë impresionuese në përpunimit e hekurit dhe vlerë e shtuar e zhvillimit industrial të vendit.

Punonjës të kualifikuar dhe me eksperiencë, teknologji e përparuar në prodhim, partner bizneset më të rëndësishëm në Shqipëri dhe një vlerë e shtuar e zhvillimit industrial të vendit. Një mision ky mjaft i rëndësishëm e një model për kompanitë e tjera shqiptare.
ÇIPI KONSTRUKSION SHPK: Vizion i kompanisë për rritje të qëndrueshme e të kontrolluar në përmbushje të misionit të saj. Produkte inovative dhe përmbushje e kërkesave më të larta të klientelës. Shumëllojshmëri e produkteve dhe përmirësim i vazhdueshëm.